Jeg er forlovet, hva nå?

02/07/2019
Blog post

Gratulerer så mye med forlovelsen og velkommen inn i bryllupsboblen.

En fantastisk tid med drømmer og planer, men også en tid som kan virke litt overveldende. Det å planlegge et bryllup kan være en krevende jobb, og det er ikke så lett å vite hva man bør starte med. I dette innlegget har vi samlet noen tips til hva dere bør prioritere først når dere skal starte med bryllupsplanleggingen.

1) Sett datoen og book de viktigste tingene.
Datoen for bryllupsdagen bør settes så fort som mulig og sjekk at ønsket vigselssted og festlokale er ledig denne dagen. Dere bør også ha en viss oversikt over hvor mange dere vil invitere og budsjett, slik at lokalet både passer til antall gjester og budsjett. Om dere har sett dere ut en spesiell fotograf, kakebaker, cateringselskap eller liknende er det lurt å booke også disse tidlig.

PS! Sørg for å gjøre avtaler skriftlig. Det er dessverre flere som har opplevd misforståelser eller avbestillinger om ikke alt i orden fra begynnelsen av.


2) Få oversikt og kontroll
Så fort du har kontroll og oversikt over alt som må ordnes, virker ikke ting så overveldende mer. Bryllupsguiden er et flott verktøy for nettopp dette. Her finner dere malverk, sjekklister og tips som gir dere full kontroll over planleggingsprosessen. Du finner den HER

3) Drømmer og inspirasjon
Når dere har kontroll på det praktiske er det bare å kose seg med planleggingen. Les bryllupsmagasiner og finn inspirasjon på f.eks Pintererst og Instagram. Vi har samlet en del inspirasjon på PintrestInstagramFacebooksiden og bloggen vår, så ta gjerne en titt der.

Del gjerne bilder fra planleggingen deres #marryjuliet


LYKKE TIL MED PLANLEGGINGEN! 

Om dere har ønsker til temaer vi skal skrive om i bloggen, så legg gjerne igjen en kommentar.

Leave a comment

Neste innlegg