Tips til deg som er forlover – Bachelorette party

08/08/2019
Blog post

Skrevet av: Mari


Å innta forloverrollen er både være skummelt, spennende og gøy på en gang. Selv har jeg vært forlover to ganger, den siste gangen var jeg forlover til min kjære Julie.

Selv har jeg vært forlover to ganger, den siste gangen var jeg forlover til min kjære Julie.

Jeg har på ingen måte alle svarene når det gjelder det å være den perfekte forlover eller å planlegge det perfekte utdrikningslaget. Men litt erfaring har jeg jo, og det tenkte jeg skulle dele med dere. Her er noen tips til hvordan du kan planlegge og gjennomføre et utdrikningslag:

forlover utdrikningslag marry & juliet tips aktiviteter

Du vet best!

Det er du som kjenner din venninne best, og du har kanskje allerede på følelsen hva hun ønsker når det gjelder et utdrikningslag. Om hun er av den roligere typen som ønsker et spaopphold, koselig jentekveld og en bedre middag eller om hun er typen som ønsker full fest med shotting til frokost og pinlige opplevelser, iført et kaninkostyme. (Kanskje er hun noe midt imellom).

Poenget er, at du helt sikkert allerede har en følelse av hva slags type hun er, og da bør du gå etter det. Evt. om du er usikker, kan du høre med hennes forlovede/andre nære venner om det du ønsker å planlegge virker som en smart ide.

Få hjelp
Det å være forlover kan for mange være en litt skummel oppgave, og man kan føle litt press i forhold til at man ønsker at alle, og spesielt den kommende bruden, skal oppleve utdrikningslaget som en fin dag. Vi var to forlovere, og det lettet ansvaret betraktelig, om du kun er en, finnes det måter å gjøre det hele litt enklere for deg selv.

Facebook
Invitere alle i en hemmelig Facebookgruppe, der alle legger ut forskjellige forslag på hva man kan gjøre på utdrikningslaget. Om man føler det blir for mange om benet eller at alle vil noe forskjellig, kan man velge å være færre om selve planleggingen. To-tre stk. kan f.eks stå for planleggingen, for å så poste det dere kommer frem til i Facebookgruppen. I denne gruppen kan man også enkelt fordele arbeidsoppgavene. En står som ansvar for drikkevarene, den andre fikser maten og den tredje fikser underholdningen osv.

Bestem en dato
Når bruden har satt datoen, velger veldig mange forlovere å ha utdrikningslaget 2-6 uker før selve bryllupet skal finne sted. Det er lurt å høre med forloveden hennes/hans om hun er ledig den datoen, om datoen er på en jobbdag, må du evt. høre med sjefen om dere kan få lov til å «kidnappe» henne denne dagen.

Gjester
Jeg hadde allerede på forhånd hørt med bruden om hvilke gjester hun ønsket å be, slik at hun fikk med alle hun ønsket. Hun visste nok derfor at et utdrikningslag lå i planene, men dette er noe de aller fleste bruder vet blir planlagt. Om ikke du vil høre med henne, dobbeltsjekk gjerne med forloveden.

Lag dere en plan
Når datoen er bestemt og dere har en pekepinn på hva dere ønsker å gjøre– kan dere begynne å lage en plan. Finn ut av ca. klokkeslett på når de forskjellige aktivitetene skal finne sted, og hvor lenge dere ønsker å gjøre dette.

Aktiviteter
Det er mange forskjellige aktiviteter å velge imellom. Vi overrasket bruden med en Amerikansk frokost, ettersom dette er noe av det beste hun vet. Vi snek oss inn på morgenen, dekket på, laget mat og stod klare med champagne i hånden i det bruden kom ned trappen. Videre hadde vi litt forskjellige småleker:

forlover utdrikningslag marry & juliet tips aktiviteter gull tatovering tattoo
forlover utdrikningslag marry & juliet tips aktiviteter gull tatovering tattoo

TIPS: Disse tatoveringene er fra Ebay, de får du kjøpt HER.

Gjett hvem gaven kommer i fra: Alle tok med en gave som skulle symbolisere noe fra deres vennskapet med bruden. Gjettet bruden feil person, måtte hun drikke.

Hvor godt kjenner du din utkårede?: En lek der vi skulle finne ut hvor godt bruden kjenner sin kommende ektemann.

Skriv ned alle morsomme spørsmål du kommer på. Avtalte så tid og sted med forloveden (uten at bruden vet dette). Ta med et kamera og filmet svarene hans.

Jeg laget en film ut av dette som hadde samme fremgangsmåte som «Vil du bli millionær», der det er et spørsmål og 4 forskjellige svaralternativer til dette. Svarte hun feil, måtte hun drikke.

forlover utdrikningslag marry & juliet tips aktiviteter

Opplevelsessenter: Vi dro til et aktivitetssenter i Asker, som du finner her.

Her hadde vi mange morsomme forskjellige aktiviteter som: mekanisk okse, skyting, pil og bue, sumobryting og «menneskebowling». Vi delte inn i to lag og konkurrerte. Vi hadde med drikke og snacks. Slike aktiviteter tar ofte litt tid, da kan det være greit å holde blodsukkeret oppe.

Det er som sagt mange forskjellige aktiviteter å velge i mellom, velg noe du vet hun kommer til å sette pris på. Alt fra enkle leker til å hoppe i fallskjerm

Pris
Når det gjelder kostnaden på selve utdrikningslaget, er dette noe du og gruppen må bli enige om. Dere kan få til mye fint, også på et lavere budsjett. Når Julie giftet seg, var omtrent alle venninnene hennes studenter og de fleste hadde ikke så mye ekstra penger å bruke. Istedenfor å spise frokost ute, laget hver av oss en rett som vi tok med. Mammaen til Julie hadde laget klar selve middagen for oss. På den måten sparte vi masse penger, men fikk allikevel en fantastisk god frokost og middag med masse forskjellig mat.

Uansett hva du eller dere velger å gjøre, så kommer det helt sikkert til å bli bra. Jeg håper disse enkle tipsene kan gi deg en liten giv til å starte det hele.

Q: Har du flere tips til morsomme leker man kan ha i et utdrikningslag?

Leave a comment

Forrige innlegg Neste innlegg