Tips til barn i bryllup

19/08/2019
Blog post

Det er delte meninger når det kommer til å ha barn i bryllup. Noen ønsker en ren voksenfest, mens andre ønsker barn til stede. Dette er opp til hver enkelt. Om dere er blant de som ønsker barn i bryllupet bør dere legge en liten slagplan. En bryllupsmiddag er som oftest lang og det å sitte stille i mange timer er ikke favorittaktiviteten til små barn med maur i rumpa.

I dette innlegget har vi samlet noen tips til hvordan dere kan gjøre bryllupsdagen deres super, også for barna.

BARNEBORD
Dekk et eget bord til barna og sørg for at de har litt å aktivisere seg med. Legg frem tegnesaker, lego og pynt gjerne bordet med godteri. Om dere bruker papirduk kan barna også tegne rett på duken, noe jeg i hvert fall husker var veldig populært når jeg selv var liten.

GAVEPOSE
En gavepose med litt godteri og f.eks et aktivitetshefte vil nok barna sette stor pris på.

BARNEBUFEET
Hva er kveldens meny? Er den egnet for barn? Hva med å lage en barnebufeet med retter som barna elsker?

AKTIVITETSROM
Til tross for aktiviteter og godt kan det fortsatt være utfordrende å sitte stille i mange timer. Har lokalet et ekstra rom kan dere gjøre om dette til et aktivitetsrom for barna. Fyll det med spill og leker. Sett på en film eller sett inn playstation om det er litt større barn. For å ha kontroll kan det lønne seg å be et litt eldre barn passe på, eller hva med å betale en student noen kroner for å se etter barna?

FELLES OVERNATTING
Mange ønsker å sette et klokkeslett for når festen skal være barnefri. Her har vi hørt om løsninger hvor barna blir hentet av en barnevakt og har en felles overnatting. Dette avhenger jo selvfølgelig av alder på barna, om de kjenner hverandre fra før, og om foreldrene og barna føler seg komfortable med denne løsningen. Men for mange kan dette være en morsom avslutning på kvelden for barna.


Q: Skal dere ha barn i bryllupet? Hvordan løser dere det?

Leave a comment

Forrige innlegg Neste innlegg