Min erfaring: Brudekjole fra JJsHouse

08/08/2019
Blog post

Skrevet av: Julie


Det er ingen tvil om at det er mange tanker og forventinger knyttet til selve brudekjolen, og for mange er det nettopp den man har sett frem til siden man var liten; den flotte brudekjolen!

En annen side av saken er er at det å kjøpe en brudekjole kan røske godt i bryllups-budsjettet. Ja, det er den viktigste dagen i ditt liv, men det finnes allikevel rimeligere alternativer ,og for meg ble dette alternativet nettsiden JjsHouse.

Etter litt scrolling kom jeg over kjolen som var akkurat slik jeg hadde drømt om. En skikkelig prinsessekjole med stort tyll-skjørt, A-form, ettersittende rundt midjen og løs over hoftene.

Brudekjole jjshouse erfaring brudepar Marry & Juliet

Det føltes litt risikabelt å bestille kjolen på nett, men allikevel føltes det rett. Kjolen hadde mange detaljer – så en eventuell ujevn søm ville ikke bli synlig. Den hadde et «trygt» snitt og med knyting i ryggen ville den være enkel å justere. Jeg tok sjansen og bestilte kjolen, sydd etter egne mål.

Etter i underkant av to uker kom kjolen – levert på døra i en stor eske, og jeg var superfornøyd. Den passet perfekt og var virkelig drømmekjolen for meg. Stoffet var kanskje ikke like silkemykt og delikat som dyrere kjoler, men den så fantastisk ut. Det eneste negative med kjolen var at den måtte snøres helt sammen i ryggen for å bli stram nok. Jeg hadde derfor ingen ekstra stramme-muligheter når bryllups-nervene tok av meg et par kilo, den siste stressende uka før bryllupet. Så om jeg skulle bestilt en kjole med snøring derifra igjen ville jeg oppgitt brystmålet litt mindre, men det er en bagatell. Jeg hadde heller ikke underskjørt, noe som hadde gjort at kjolen hadde svingt mer ut i bunn, som dere ser på bildet av originalkjolen under.

Brudekjole jjshouse erfaring Marry & Juliet
Min vs originalen

For min del var jeg veldig heldig med mitt nettkjøp, men jeg hadde nok ikke turt å satse på dette om jeg for eksempel ønsket en tettsittende, blondekjole. Man kan sikkert være heldig da også, men jeg tenker at sjansen i det tilfellet er større for å gjøre et bomkjøp.

Q: Har du funnet drømmekjolen? Har du noen erfaringer med brudekjole-kjøp på nett?

Brudekjole jjshouse erfaring brudepar Marry & Juliet

PS! Ikke glem at hvis sendingen har en verdi på 350 kroner eller mer (inkludert frakt og forsikringskostnader) vil du motta et tollgebyr på 25% av kjøpesummen.

1 Comments

  • Malin Andreassen

    07/07/2020 at 14:16

    Heisann,
    Hva er din erfaring med det slepet på kjolen?
    Jeg vurderer også å kjøpe en fra jjshouse, som har et ca like langt slep som det du har. Jeg bare er litt bekymret for at det skal være i veien eller bli vanskelig å bevege seg.

Leave a comment

Forrige innlegg Neste innlegg